SponsorKliks, gratis sponsoren!
 
foto ati.jpg

Ati Lust

Op haar negende kwam er voor Ati eindelijk een sopraan saxofoon vrij bij Fanfare Concordia in Oostzaan. In 1991 behaalde zij haar diploma 'docerend musicus saxofoon' aan het concervatorium van Amsterdam bij Ed Boogaard. Drie jaar later kwam daar het diploma Orkestdirectie bij van de  Hoge school van de Kunsten - Utrecht, waar zij les had van Kenneth Montgomery en Jurjen Hempel.

Uitvoerend heeft ze vele plekken in Europa gezien met het Syrinx Saxofoonkwartet op sopraan saxofoon en met het World Saxophone Orchestra op sopraninosax. Op workshops, studiedagen, sectierepetities en voor werving is Ati een graag gezien docent.

Sinds januari 2017 is zij de dirigent van ons opleidingsorkest. Waar ze iedere week op donderdagavond de scepter zwaait, wat leidde tot de eerste prijs op het OG opleidingsorkesten festival in maart 2018 en de entertainment prijs op het Twiske Festival in juni 2018.

Verder is zij saxofoondocent en dirigent van de samenspeelgroep van Zaandijks Fanfare Corps en geeft zij les bij KNA Purmerend. Ati is dirigent en tevens oprichster van Saxofoonorkest Saxofobobia en geeft zij les in haar bloeiende privepraktijk in Spierdijk.