Onderling Genoegen Krommenie Muziekorganisatie
Muziekvereniging Onderling Genoegen Krommenie
 

Nieuws

 

Boekenmarkt & Open Dag

facebook_1694630262146_7107794487040981743.jpg

Op zaterdag 7 oktober organiseert Muziekvereniging Onderling Genoegen weer haar jaarlijkse Boekenmarkt.

En wie niet alleen van lezen houdt maar ook gek is op muziek is deze dag spekkoper: bij mooi weer vindt er gelijktijdig buiten een muzikale open dag plaats.

De koffie staat klaar, dus het belooft weer een fijne ochtend te worden!

De Boekenmarkt / Open dag is van 9.30 tot 13.30 uur in het OG Gebouw in het Rosariumpark te Krommenie, tegenover zwembad de Crommenije.

Wie nog boeken voor de verkoop ter beschikking wil stellen wordt van harte uitgenodigd deze op vrijdag 6 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur langs te brengen in het OG Gebouw.

 
DSC_0715.JPG

Najaarsbraderie 2023

Op zaterdag 23 september was OG de hele dag te vinden op de braderie in het centrum van Krommenie, waar het ondanks enkele buien gezellig druk was. Het groot orkest gaf twee keer een concert van zo'n 20 minuten, midden op de Noorderhoofdstraat. De rest van de dag konden de Krommenieërs bij de OG-stand kennismaken met de activiteiten van de fanfare, het opleidingsorkest en het koor. Veel kinderen en enkele volwassen durfden het aan instrumenten uit te proberen: er werd heel wat afgetoeterd en gedrumd. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

 

Najaar en winter 2022-2023

Kerst2023.png

Op zaterdag 5 november was de Stoomhal in Wormer het toneel voor het Najaarsconcert van OG. Zowel het groot orkest als het opleidingsorkest lieten hier van zich horen. Inmiddels zijn alle muziekgroepen van OG - beide orkesten en koor Go4singing! - druk bezig met repeteren voor de concerten in december. Op zaterdag 17 december vond het traditionele kerstconcert van OG plaats, waarbij alle onderdelen van de vereniging van zich hebben laten horen. Het koor gaf daarnaast een concert in het Agathepark in Krommenie en luisterde de kerstnachtdienst in de Nicolaaskerk op met live muziek.

 
Evert2.jpg

Nieuwe dirigent voor Go4singing!

Muziekvereniging Onderling Genoegen verwelkomt Evert van Malkenhorst als nieuwe dirigent van het koor. Hij volgt Lucas de Bruin op, die het koor vijf jaar leidde als pianist-dirigent. Evert is een ervaren koordirigent, die al heel wat bedrijfs-, vrijetijds- en gelegenheidskoren onder zijn hoede heeft genomen. Zijn muzikale interesse loopt uiteen van klassieke muziek en jazz tot pop en wereldmuziek. We wensen hem veel succes en plezier met het koor.

 

Jubileumconcert 14 Mei 2022

125.jpg

Op 14 mei 2022 hielden alle onderdelen van muziekvereniging Onderling Genoegen - het fanfareorkest, het opleidingsorkest en koor Go4singing! - een geslaagd jubileumconcert. In de fraai versierde aula van het Bertrand Russelcollege zette iedereen zijn/haar beste beentje voor. Lady speaker Ilse Schoens nam de toehoorders mee op een muzikale reis. Zowel het publiek als de muzikanten waren blij dat er na twee jaar stilstand eindelijk weer concerten mogelijk zijn.

 
IMG_20220323_200724.jpg

Kinderconcert Koekjes

Zondag 24 april geeft OG in het kader van haar 125 jarig bestaan een kinderconcert. In het OG-gebouw  wordt het muzikaal verhaal KOEKJES verteld en gespeeld door leden van het koor en het orkest. Het muzikaal verhaal is geschikt voor kinderen van bijna 4 tot 6 jaar. Elk kind neemt één begeleider mee. Ook brengen de kinderen zelf een zitkussen en twee lepels mee. Het verhaal begint om 10 uur. Dus heb je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes in deze leeftijd, meld jullie komst aan bij Coby Mulder, cobymld@xs4all.nl of bij Cilia Boon, ccmboon@gmail.com. Het verhaal duurt ongeveer een uur - en zit letterlijk vol beweging. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bij opgave van meer dan 20 kinderen wordt een tweede speeldatum gezocht.

 

125-jarig jubileum

Kerst 2019 GO4Singing! & OG-4949.jpg

Onderling Genoegen is dit jaar 125 jaar jong en dat vieren we. Een jubileumcommissie is druk bezig om verschillende activiteiten te organiseren: van een Muzikaal Verhaal voor de allerjongsten tot het Jubileumconcert waarin het groot orkest, opleidingsorkest en koor Go4singing! de sterren van de hemel spelen.

Zet de volgende data alvast op de kalender en houd onze agenda in de gaten voor nieuwe aankondigingen:

  • Muzikaal verhaal voor kinderen van 4-6 jaar en een volwassene: 24 april en/of 3 juli 's ochtends
  • Jubileumconcert met bijdragen van het groot orkest, opleidingsorkest en koor Go4singing!: 14 mei 's avonds.
 

Muziekles

IMG-20220422-WA0012.jpg

 

Billboard Gebouw

banner buitenkant.jpg

 

Sponor Kliks

images.jpg

SPONSOR VERENIGING ONDERLING GENOEGEN D.M.V. SPONSOR KLIKS VIA DE BUTTON ONDER HET LINKER MENU.

 

Koor Go4singing! in het Agathepark

Het verslag van Koor Go4singing! van het concert op 15 mei 2019 staat onder de knop in het zijmenu.

 

Afscheid Erik Janssen

afscheid erik.jpg

 

Parkconcert 2018

park concert.jpg

 

Festival voor Opleidingsorkesten 2018

 

Opening Crommenije

OG openingCrommenije10.02.18-02-17.jpeg

Zaterdag 10 Februari was de kapel van OG aanwezig bij de opening van Zwembad De Crommenije.

SponsorKliks, gratis sponsoren!